آنالیز التراسونیک به عنوان یک تکنیک در عیبیابی تجهیزات دوار:
http://www.periodicosanjuan.com/
https://www.thehealthnewsexpress.com/
یکی از خدمات ارزنده شرکت اندیشه پردازان سپهر آپادانا مبتنی بر آنالیز التراسونیک این است که با استفاده از ابزار Lube Checker که بر پایه تکنولوژی اندازه گیری آلتراسونیک کار می کند، در انجام روانکاری صحیح یاتاقان های خط تولید به شما کمک می کند.
- روانکاری بر پایه وضعیت نه زمان به کمک آنالیز التراسونیک:
روانکاری بیرینگ براساس اینکه تنها تقویم به شما بگوید، اولین اشتباه است. پایش، اندازه گیری و ترند میزان اصطکاک با دستگاه های آنالیز التراسونیک به شما در تشخیص زمان مناسب روانکاری کمک می کند. وقتی که سطح روانکاری به میزان مطلوب می رسد، دامنه شدت صوت dB به حد نرمال خود باز می گردد. این موضوع به بهترین شکل در گوشی و صفحه نمایش دستگاه آنالیز التراسونیک Lube Checker قابل دست یابی می باشد.
- تشخیص روانکاری ناکافی به کمک آنالیز التراسونیک:
اصطکاک و فشار ناشی از گریس بیش از حد منجر به افزایش دمای بیرینگ می شود. دمای بیش از حد منجر به کاهش راندمان روانکار و جدایی روغن پایه از گریس می شود. عدم تزریق گریس کافی نیز منجر به کاهش عمر بیرینگ می شود. یکی از قابلیتهای تحلیل به کمک آنالیز التراسونیک تشخیص روانکاری ناکافی در تجهیز است.
- ارزیابی وضعیت سلامت یاتاقان بوسیله آنالیز آلتراسونیک:
عکس العمل افراد در مقابل صدای شنیده شده از بیرینگ کاملاً منحصر به خود آن فرد بوده که در واقع امکان مقایسه و نتیجه گیری را فراهم نمی کند. به گونه ای دیگر می توان گفت، هیچ گاه دو نفر صدای یکسانی را نمی شنوند و امکان یادآوری نوع صدای شنیده شده پس از گذشت مدت زمانی (به عنوان مثال یک ماه) برای آن ها وجود ندارد.
بنابراین توصیه می شود، همیشه از ابزاری که قابلیت اندازه گیری صدا را داشته باشند، در این امر استفاده شود.
در آنالیز التراسونیک اندازه گیری ماکزیمم RMS و Peak dB، سطح هشدار و دوره روانکاری را مشخص می کند، در حالی که شاخص Crest Factor صوت ارتباط بین وضعیت داخلی بیرینگ و روانکار را پشتیبانی می کند. در واقع شاخص Crest Factor در تشخیص بیرینگی که نیازمند روانکاریست و بیرینگی که نیازمند تعویض است، به ما کمک می کند.
آکوستیک امیشن (AE) پدیده ای است که در اثرایجاد و انتشار یک موج الاستیک در محدوده مافوق صوت (1kHz 20MHz) رخ میدهد. برهمین اساس، پایش وضعیت به روش آکوستیک امیشن که اصطلاحا آنالیز التراسونیک نامیده میشود شامل دریافت سیگنالهای منتشر شده در تجهیزات توسط سنسورهای مخصوص و برقراری ارتباط بین سیگنال های دریافتی و تغییرات ایجاد شده بر روی تجهیزات میباشد. این روش برای پایش وضعیت فرآیندهایی که در آن سیال با فشار بالا یا پدیده های فعال مکانیکی وجود دارد، مناسب میباشد. در این روش، سیگنالهای فرکانس بالا توسط سنسورهای مخصوص ثبت شده و نتایج به صورت دادههای عددی شامل پارامترهای دامنه و فرکانس سیگنالها نمایش داده میشود. تغییرات این پارامترها در طول زمان به عنوان معیاری برای ارزیابی خرابیهای احتمالی در تجهیزات مورد تحلیل قرار میگیرد.
آنالیز التراسونیک به عنوان یک تکنیک در عیبیابی تجهیزات دوار:
شرکت اندیشه پردازان مجری سیستمهای پایش وضعیت و نگهداری و تعمیرات.
3268 2842 021
info@apsagroup.ir